Reverse Graffiti als kunstvorm

Reverse graffiti – ook wel bekend als Clean Graffiti, Clean Tagging, Grime Writing of Green Graffiti – is een soort straatkunst waarbij vuil van een oppervlak wordt verwijderd om een ​​vaak semi-permanent beeld te creëren. Er is geen verf of ander middel bij betrokken. Het enige dat nodig is, is een beetje creativiteit en een hogedrukreiniger (of, beter gezegd, een beetje elektrisch wassen) om een ​​kortstondig kunstwerk te creëren uit de vervuiling die onze steden teistert.
Lees meer

Het ontstaan van Reverse Graffiti

Er is bijna geen kind dat op een gegeven moment een brutale tekening op een vuil autoraam heeft gedoodled. We deden het allemaal en vaak met eenvoudige afbeeldingen van favoriete tekenfilms, bloemen, puppy’s en dergelijke. Echter, geen van de kinderen realiseerde zich op dat moment dat ze eigenlijk street art deden, omdat er geen verf en geen echt materiaal bij betrokken was. Lees meer

Werkwijze Urban Publicity
Onze Werkwijze

Wat mag u van ons verwachten bij een straatreclamecampagne? Wij zullen u helpen bij het uitdenken van de strategie, het design en van realisatie tot de oplevering van de campagne. Of nu het gaat om Reverse Graffiti of een Tijdelijke Route Urban Publicity staat altijd voor u klaar.
Read more

Branding

Wat is Branding
Branding is het vermelden van een merknaam, bedrijfsnaam of logo met als doel de bekendheid ervan te vergroten. Branding is bouwen aan je merk.
Read more

//urbanpublicity.nl/wp-content/uploads/2018/12/up-footer.png