Campagne met Krijt Graffiti

Krijt Graffiti is een erg opvallende en tijdelijke vorm van straatreclame.

De uitingen in Krijt Graffiti zijn erg opvallend omdat ze in verschillende kleuren kunnen worden aangebracht op elke ondergrond. Ware eyecatchers dus. Vanaf een afstand zullende deze uitingen al in het oog springen omdat ze écht opvallen. De Krijt Graffiti’s zijn tijdelijk van aard omdat ze met speciale krijt door ons op de ondergrond worden aangebracht. Na verloop van tijd zullen deze uitingen langzaam wegvagen en kunnen een aantal regenbuien weestaan.

Brede Inzetbaarheid

Het unieke aan dit medium is dat dit erg breed is in te zetten en op elke ondergrond kan in tegenstelling tot Reverse Graffiti. De uitingen kunnen op druk bezochte locaties worden aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan pinautomaten, bus- trein- en tramhaltes, winkelcentra, schoolpleinen en ga zo maar door.

Krijt Graffiti

Duurzaamheid

57%

Opvallendheid

100%

Toepasbaarheid

92%

Levensduur

30%
Onze ervaring
  • Alle ondergronden geschikt
  • Origineel en opvallend
  • Afhankelijk van het weer
  • Droog weer tijdens uitvoering
  • Bereikt groot publiek
  • Zichtbaarheid afhankelijk van weer
Zichtbaarheid en Levensduur

Zoals hierboven al is gemeld; Krijt Graffiti’s zijn erg opvallend en springen in het oog. Ze kunnen in verschillende kleuren worden aangebracht. Een combinatie in kleuren voor een uiting is ook mogelijk. De uitingen kunnen alleen worden aangebracht wanneer de ondergrond droog is. Wanneer het regent kan de campagne dus niet worden gerealiseerd. Zodra het droog is kunnen wij live gaan met de Krijt campagne. Een Krijt Graffiti kan een aantal regenbuien weerstaan en zal langzaam vervagen.

Ideaal voor evenementen en promoties

Krijt Graffiti is ideaal voor bijvoorbeeld het promoten van een lancering of evenement. Juist omdat een Krijt Graffiti tijdelijk van aard is en wel écht opvalt. Een combinatie van Krijt Graffiti en Reverse Graffiti in één campagne behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Nadat wij de strategie hebben doorgesproken gaan wij de locaties voor u bepalen voor uw Krijt Graffiti campagne. In sommige gevallen hebben wij genoeg aan alleen het gebied of regio en gaan wij tijdens de uitvoering op zoek naar de meest geschikte locaties. Meer hierover kunt u teruglezen bij ons Werkwijze.

Wij zullen op basis van onze ervaring samen met u, en op basis van het beschikbare budget, bepalen hoeveel uitingen er nodig zullen zijn om uw doelstelling te behalen. Onze grafisch designer zit voor u klaar om uw boodschap of visual om te zetten in een sjabloon. Lees Het Ontwerp voor meer informatie. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een design aan te leveren, wij helpen u dan met de aanleverspecificaties. Deze zult u van ons ontvangen nadat wij opdracht hebben gekregen.

Wij brengen u graag onder de aandacht.
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Wij realiseren Krijt Graffiti campagnes in heel de Benelux.
Van het realiseren van uw doelstelling tot het grafisch ontwerp zijn wij gespecialiseerd.
De gemiddelde levensduur van Krijt Graffiti uitingen is erg afhankelijk van het weer.
Wij vragen geen vergunning aan voor Krijt Graffiti campagnes.
Uw gehele campagne wordt opgeleverd in een hoogwaardige fotorapportage met GPS-locaties.
Alle ondergronden zijn geschikt, dit in tegenstelling tot Reverse Graffiti.
Erg opvallend en in meerdere kleuren uit te voeren.
Samen met u kunnen wij bepalen op welke locaties de uitingen kunnen worden aangebracht.
Het meest gebruikelijke formaat van een mal of sjabloon is ± 1,5m2, hier kan van worden afgeweken.
Het duurt ongeveer 4 á 5 dagen aan voorbereidingstijd om live te gaan met uw campagne, spoed is mogelijk.
Krijt Graffiti Regulering

Ondanks dat het niet verboden is om krijt op de straat aan te brengen laten we in de meeste gevallen een reclameboodschap achter. Het is om deze reden een grijs wetsgebied. Het vraagt een subtiele aanpak om een campagne voor u te realiseren. Hier zijn wij dan ook in gespecialiseerd. Wij kunnen een goede inschatting maken van de eventuele risico’s dankzij onze jarenlange ervaring en deze beperken tot een minimum. Verschillende gemeentes en overheidsinstellingen maken daarom ook gebruik van onze dienstverlening om eventuele klachten te voorkomen.

Indien dit nodig mocht zijn kunnen wij in overleg de aangebrachte uitingen ook voor u verwijderen.

//urbanpublicity.nl/wp-content/uploads/2018/12/up-footer.png