Tijdelijke route aanbrengen

Beter gevonden willen worden voor uw winkel, evenement of een lancering?

Dan is een Tijdelijke Route misschien iets voor u. Rondom uw evenement of winkel zullen wij deze uitingen aanbrengen. Allemaal in looproutes naar uw evenement of winkel toe. Met deze tijdelijke routes weet u zeker dat u écht opvalt en de mensen niet om u heen kunnen. De tijdelijke routes worden meestal met Krijt Graffiti aangebracht maar dit kan natuurlijk ook met Reverse Graffiti.

Brede Inzetbaarheid

Het voordeel om uw Tijdelijke Route met Krijt Graffiti aan te brengen is dat dit erg breed is in te zetten, het écht opvallend is en op elke ondergrond kan in tegenstelling tot Reverse Graffiti. Denk bijvoorbeeld aan pinautomaten, bus- trein- en tramhaltes, winkelcentra, schoolpleinen en ga zo maar door.

Krijt Graffiti

Duurzaamheid

57%

Opvallendheid

100%

Toepasbaarheid

92%

Levensduur

30%
Onze ervaring
  • Alle ondergronden geschikt
  • Origineel en opvallend
  • Afhankelijk van het weer
  • Droog weer tijdens uitvoering
  • Bereikt groot publiek
  • Zichtbaarheid afhankelijk van weer
Zichtbaarheid en Levensduur

Zoals hierboven al is gemeld; Een Tijdelijke Route met Krijt Graffiti’s zijn erg opvallend en springen in het oog. Ze kunnen in verschillende kleuren worden aangebracht. Een combinatie in kleuren voor een uiting is ook mogelijk. De uitingen kunnen alleen worden aangebracht wanneer de ondergrond droog is. Wanneer het regent kan de campagne dus niet worden gerealiseerd. Zodra het droog is kunnen wij live gaan met de Tijdelijke Route. Een Krijt Graffiti kan een aantal regenbuien weerstaan en zal langzaam vervagen.

Ideaal voor evenementen en promoties

Een Tijdelijke Route is ideaal voor bijvoorbeeld het promoten van een lancering of evenement. Een combinatie van Krijt Graffiti en Reverse Graffiti in één campagne behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Nadat wij de strategie hebben doorgesproken gaan wij de looproutes voor u bepalen. In sommige gevallen hebben wij genoeg aan alleen het gebied of regio en gaan wij tijdens de uitvoering op zoek naar de meest geschikte routes. Meer hierover kunt u teruglezen bij ons Werkwijze.

Wij zullen op basis van onze ervaring samen met u, en op basis van het beschikbare budget, bepalen hoeveel uitingen er nodig zullen zijn om uw doelstelling te behalen. Onze grafisch designer zit voor u klaar om uw boodschap of visual om te zetten in een sjabloon. Lees Het Ontwerp voor meer informatie. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een design aan te leveren, wij helpen u dan met de aanleverspecificaties. Deze zult u van ons ontvangen nadat wij opdracht hebben gekregen.

Wij brengen u graag onder de aandacht.
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Wij realiseren onze campagnes in heel de Benelux.
Van het realiseren van uw doelstelling tot het grafisch ontwerp zijn wij gespecialiseerd.
De gemiddelde levensduur van Krijt Graffiti uitingen is erg afhankelijk van het weer.
Wij vragen geen vergunning aan voor Krijt Graffiti campagnes.
Uw gehele campagne wordt opgeleverd in een hoogwaardige fotorapportage met GPS-locaties.
Alle ondergronden zijn geschikt, dit in tegenstelling tot Reverse Graffiti.
Erg opvallend en in meerdere kleuren uit te voeren.
Wij bepalen voor u of de ondergronden geschikt zijn in het gebied waar u de campagne wilt realiseren.
Het meest gebruikelijke formaat van een mal of sjabloon is ± 1,5m2, hier kan van worden afgeweken.
Het duurt ongeveer 4 á 5 dagen aan voorbereidingstijd om live te gaan met uw campagne, spoed is mogelijk.
Krijt Graffiti Regulering

Ondanks dat het niet verboden is om krijt op de straat aan te brengen laten we in de meeste gevallen een reclameboodschap achter. Het is om deze reden een grijs wetsgebied. Het vraagt een subtiele aanpak om een campagne voor u te realiseren. Hier zijn wij dan ook in gespecialiseerd. Wij kunnen een goede inschatting maken van de eventuele risico’s dankzij onze jarenlange ervaring en deze beperken tot een minimum. Verschillende gemeentes en overheidsinstellingen maken daarom ook gebruik van onze dienstverlening om eventuele klachten te voorkomen.

Indien dit nodig mocht zijn kunnen wij in overleg de aangebrachte uitingen ook voor u verwijderen.

//urbanpublicity.nl/wp-content/uploads/2018/12/up-footer.png