Werkwijze Urban Publicity

Wat mag u van ons verwachten bij een straatreclamecampagne? Wij zullen u helpen bij het uitdenken van de strategie, het design en van realisatie tot de oplevering van de campagne. Of nu het gaat om Reverse Graffiti of een Tijdelijke Route Urban Publicity staat altijd voor u klaar.

“Van kleine campagnes tot echt maatwerk, wij denken graag met u mee.”

Wanneer u heeft besloten om een reclamecampagne door ons te laten realiseren kunt u het volgende verwachten:

 1. Het bepalen van de strategie
 2. Samen met u bepalen we welke communicaties het beste voor u werken en waar uw doelgroep het beste kan worden bereikt. Elke communicatie heeft haar eigen voor- en nadelen. Dit kunt u verder lezen op Reverse Graffiti, Krijt Graffiti en Melk Graffiti. De belangrijkste verschillen zijn de levensduur en hoe erg ze opvallen.

 3. Het maken van het design
 4. Onze grafisch designer zal voor u een ontwerp gaan maken op basis van uw wensen en wij geven advies om zo uw doelen te realiseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een design aan te leveren. Hiervoor hebben wij bepaalde aanleverspecificaties die u zult ontvangen nadat wij opdracht hebben gekregen voor een campagne. Verdere informatie over het design kunt u hier lezen.

 5. Het bepalen van de locaties
 6. Nadat uw strategie is bepaald en design is gemaakt kunnen de locaties in kaart worden gebracht. Er zijn verschillende mogelijkheden om de locaties te bepalen:

  De opdrachtgever levert de locaties aan. Wij zullen dan alle locaties nalopen om te bekijken of deze geschikt zijn voor de communicatie die wij in gaan zetten voor uw campagne. Wij geven hierop feedback en eventuele alternatieve locaties indien die van u niet geschikt zijn.

  De opdrachtgever geeft een bepaald werkgebied aan waar de uitingen mogen worden aangebracht. Wij zullen dan binnen dit aangegeven werkgebied zelf op zoek gaan naar de beste locaties en ondergronden.

  Wij bepalen de locaties geheel zelf in overleg met de opdrachtgever.

  Niet alle ondergronden zijn geschikt voor Reverse Graffiti. Nadat wij opdracht hebben gekregen voor een campagne zullen wij de geschikte en niet geschikte ondergronden aan u doorgeven.

 7. Het realiseren van de campagne
 8. Nu alles gereed is en de locaties zijn bepaald kunnen we over gaan tot het realiseren van uw campagne. Wij kunnen hierin snel schakelen. Wij staan 7 dagen per week klaar om uw campagne te realiseren, ook ‘s nachts. Wanneer het regent en uw campagne met Krijt- of Melk Graffiti moet worden gezet dan stellen wij de werkzaamheden even uit totdat de weersomstandigheden het weer toelaten.

  Wanneer wij de campagne gaan realiseren is het wenselijk om een contactpersoon te hebben die bereikbaar is voor eventuele calamiteiten.

  Wij maken van elke uiting die wordt aangebracht 2 foto’s. Een foto van de uiting van bovenaf en een foto van de uiting met de omgeving erop. Elke foto is gekenmerkt met een GPS-locatie.

 9. De oplevering
 10. Nadat uw gehele campagne is uitgevoerd leveren wij alles op aan de hand van een professionele fotorapportage met de GPS-locaties. Deze fotorapportage wordt digitaal aangeleverd en de GPS-locaties kunt u vinden in Google Maps.

  Uitingen verwijderen
  Wanneer uw uiting(en) moet worden verwijdert dan kunnen wij dit in overleg voor u verzorgen. Bijvoorbeeld wanneer uw actie is afgelopen of omdat er een klacht is binnengekomen over een bepaalde uiting. Voor het verwijderen van uw uiting(en) vragen wij wel een onkostenvergoeding.

  U tevreden, Wij tevreden
  Het realiseren van uw campagne is een intensieve klus, van ontwerp tot realisatie. Urban Publicity heeft de kwaliteit en klanttevredenheid altijd hoog in het vaandel staan. Indien er enige ontevredenheid over een bepaalde situatie ontstaat doen wij natuurlijk ons uiterste best dit netjes en naar tevredenheid op te lossen.

//urbanpublicity.nl/wp-content/uploads/2018/12/up-footer.png