"Wij zijn het bedrijf die weet u hoe op de kaart gezet moet worden. "
Wie Wij Zijn

Urban Publicity is een marketingbedrijf gespecialiseerd in straatreclame zoals Reverse Graffiti of wel Green Graffiti genoemd. Het bedrijf is opgericht door de oprichter van Natuurlijkadverteren.nl en is een van de pioniers op dit gebied en al vele jaren actief in deze branche.

Jarenlange Ervaring

Zo hebben wij al jarenlang ervaring in het uitvoeren van campagnes van kleine MKB’ers tot tientallen grote multinationals zoals: Heineken, Nike, Samsung, Zalando, Bruno Mars, Subway en nog veel meer om hier op te noemen.

Van MKB tot Non-Profit

Naast de commerciële bedrijven hebben wij ook ervaring om campagnes te verzorgen voor non-profit organisaties zoals: de Politie, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Defensie en vele gemeentes zoals Den Haag en Rotterdam.

Meer over ons

Door middel van onderstaande artikelen proberen wij onder andere iets meer te vertellen wat Urban Publicity voor u kunt betekenen en waarom Branding zo belangrijk is voor uw merk. Daarnaast leggen wij stap voor stap uit wat onze werkwijze is en wat u van ons mag verwachten en hoe wij aan de slag gaan met het design voor uw campagne. Ook vind u hier interessante artikelen over het ontstaan van Reverse Graffiti en nog veel meer!

//urbanpublicity.nl/wp-content/uploads/2018/12/up-footer.png